Frietmobiel Dusty | Frietkraam - frietwagen - frietmobiel huren
Frietmobiel, Frietwagen, Frietkraam | Dusty Frietmobiel

Dusty’s Frietwagen huren

Dusty’s Frietwagen huren

Bent u op zoek naar een unieke en smakelijke manier om uw volgende evenement te verrijken? Overweeg dan om een frietwagen te huren van Dusty’s Frietmobiel voor uw locatie in Belgisch Limburg!

Dusty’s Frietmobiel is een professioneel en ervaren bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van frietwagens voor feesten en evenementen. Onze frietwagens zijn volledig uitgerust met professionele apparatuur, zodat we u kunnen voorzien van verse en knapperige friet en heerlijke snacks op elke locatie in Belgisch Limburg. Onze formules starten al vanaf € 6,50.

Onze frietwagens zijn ook professioneel en betrouwbaar. Onze medewerkers zijn vriendelijk en efficiënt, en we zorgen ervoor dat alles op tijd klaar is voor uw evenement. Onze frietwagens zijn ook volledig verzekerd en voldoen aan alle voedselveiligheidseisen.

Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of een ander evenement organiseert, een frietwagen van Dusty’s Frietmobiel zal zorgen voor een smakelijke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het organiseren van een succesvol evenement met onze frietwagen op locatie in Belgisch Limburg.

Offerte aanvragen

Dusty's Frietmobiel is onderdeel van PlusCatering

Dusty's Frietmobiel is onderdeel van PlusCatering